Bio

EricFerrerPhoto: No em considero un fotògraf professional entre d’altres coses perquè ni tinc coneixements avançats en la matèria ni em guanyo la vida amb la meva obra més enllà de les aportacions en creació de material gràfic per la Fundació Khanimambo. Això no treu que aquesta sigui una de les meves passions i que hi dediqui gran quantitat de temps, esforç i recursos.

Tot el que sé ho he après de manera autodidacta i d’alguna que altra assignatura d’iniciació en la qual vaig assistir mentre estudiava la llicenciatura de Comunicació Audiovisual.

L’única raó de ser d’aquesta web i el que em mou a publicar-hi continguts és obrir un ull de bou al Món des de la perspectiva d’una experiència personal i recopilar -per compartir- alguns dels treballs que vaig fent.

Estudis: Mitja carrera de Comunicació Audiovisual a la Universitat Autònoma de Barcelona. En el seu moment es van veure interromputs per motius econòmics i personals però sobretot després de veure que l’ensenyament que m’oferien, llevat d’algunes excepcions, no es corresponia amb les expectatives que un espera d’una llicenciatura tan atractiva.

Experiència professional: 10 anys en producció d’una multinacional japonesa, dj. i productor de free-parties amb el ja extingit col·lectiu de música techno Insomnis, 3 anys d’auxiliar administratiu en una empresa de logística i transports, des de l’any 2009 fins el 2013, coordinador de projectes, logista, documentalista gràfic i dinamitzador de xarxes socials a la Fundació Khanimambo. En l’actualitat dirigeixo el departament de Comunicació de la mateixa fundació. I em deixo alguna que altra feina de les quals he après tot el què cal saber per saber que l’únic que cal aprendre és allò que et fa sentir a gust amb tu mateix. I en el meu cas té molt a veure amb allò que fa sentir a gust als que m’envolten.

Motivacions personals: sobreviure, treballar per un Món més just i equitatiu. Conèixer contextes socials diversos i aprendre tot el què es pugui de cada un d’ells. Compartir, sense ànim de lucre, creació artística i coneixement. I evidentment, la família, en el sentit més ampli de la paraula.

Eric Ferrer, octubre de 2012